Greit å vite

Praktisk informasjon

ÅPNINGSTIDER

Åpningstider på konsertområdet :
 
Torsdag kl 20:00 – 02:00
Fredag kl 20:00 – 02:30
Lørdag kl 19:00 – 02:30

Portene kontrolleres fra kl.20:00

SERVERING

Det er ikke tillatt å ta med seg mat og drikke inn på festivalområdet, men det blir servert et godt utval av vått og tørt. Severingen utføres av Knutholmen.

TRYGGHET

Kalvåg Kystfestival har stort fokus på trygghet. Et stort lag med vakter med gule vester vil vere på området under arrangementet. I tillegg til Politiet vil det også være bistand fra Kystvakten under arrangementet. 

FESTIVAL HAVN

Kjøp av båtplass gjelder fra Fredag 03. til Søndag 05. August, og koster kr. 550. I tillegg til båtplass må alle i båten naturligvis kjøpe personlig konsertpass. Vår havneleder plasserer båter i havnekart, og alle med billett vil få tildelte plasser og utsendt informasjon senest 01. August 2018.
For spørsmål kontakt Havneleder, Svein Olav Igland t. 901 94 707

FESTIVALBÅT + ÅGE TIL FLORØ

Kalvåg Kystfestival har inngått samarbeid med Florø Skyssbåt. Nå får du konsertbillett og hurtigbåt til Florø etter konsertslutt med Åge Aleksandersen & Sambandet. Hurtigbåten tar ca. 20-25 minutter, og vil gå fra markert område i sentrum kl. 01.15. Pris kr. 990,-

IKKE TILLATT PÅ FESTIVALOMRÅDET

Medbrakt mat og drikke
Grill/annet påtenningsutstyr
Skarpe gjenstandar, t.d. paraply
Campingutstyr (telt, stoler osv.)
Hund eller andre husdyr
Video- eller lydopptaksutsyr
Flasker og termosar

KORT/KONTANT

Festivalen har Vipps og bankterminalar!

SPESIELLE BEHOV

Vi har gode tilrettelagte plasser for handicap med rullestoltilgang på dei fleste av våre arenaer. På grunn av dårlig tilkomst til vårt festivalkontor ber vi dere sende mail til post@kystfestival.no for billett før festivaluken. Ledsager går gratis mot ledsagerbevis (gjelder kun en ledsager).

BOBIL- OG CAMPINGVOGN PARKERING

Det blir tilrettelagt mange plasser for bobil eller campingvogn parkering på Kalvøyna. Dette er ca. 5-7 min behagelig gange fra konsertområdet på Knutholmen. Pris er kr. 550 for hele helgen. Dette inkluderer tilgang til strøm, vann, septik, avfallscontainer og sanitæranlegg. Det er i tillegg plikt til å kjøpe konsertbillett til minimum en av dagene. Med andre ord topp opplegg!
Har du ytterligere spørsmål kan du henvende deg til Camping General, Jostein Grotle t. 915 42 550.

FESTIVALBUSS

Kalvåg Kystfestival samarbeider med Firda Billag, og det blir satt opp flere busser med tur/ retur Kalvåg både fredag og lørdag. Mer informasjon kommer fortløpende.

OMRÅDET

Nytt av året er at vi flytter konsertområdet ned til Knutholmen, med tilgang til gjestehavn, restaurant, bar, butikk og tilhørende rorbuer.

Dette blir et spektakulært, intimt og publikumsvennlig område med en kapasitet på 2.000 personer hver kveld.

FØRSTEHJELP

Ambulansetjenesten er til stede på festivalen. Treng du hjelp? Ta kontakt med ein av festivalvaktene.

TOALETT

Kalvåg Kystfestival har svært gode fasiliteter med toalett på Knutholmen.

TELT CAMPING

Det blir telt- camping område på badeplassen Bontelabo i Kalvåg, med tilgang til sanitæranlegg og avfallscontainer. Dette er gratis og benytte, og på eget ansvar. Området er ca. 5 min gange til konsertområdet.

ALDERSGRENSER

Knutholmen Arena: Her er det fri  aldersgrense med vergeordning. Det vil seie at alle under 18 må ha med seg enten ein forelder eller en verge over 25 år. På Knutholmen. Husk gyldig legitimasjon!

SALGSBOD ELLER STAND?

Ønsker du å komme til festivalen med salgsbod, eller stand?

Ta kontakt med Jannike Brenden t. 901 64 788.

© Copyright 2018 Kalvåg Kystfestival. All Rights Reserved.

Search