Frivillig

HVORFOR BØR JEG VÆRE FRIVILLIG?

Som frivillig på Kalvåg Kystfestival er du en del av et fellesskap som jobber mot det samme målet; å avvikle historiens beste Kystfestival. Du vil få muligheten til å jobbe i et arbeidsmiljø der vi sammen løser ulike arbeidsoppgaver. Du trenger ikke å ha erfaring fra å jobbe med festival for å jobbe sammen med oss i Aktiv Kalvåg. Det aller viktigste er at du stiller med godt humør og motivasjon - og spør om det er noe du lurer på.

Alle frivillige på Kystfestivalen får festivalpass, gratis parkering, en arbeids t-skjorte, måltid de dagene du jobber og ikke minst uvurderlig arbeidserfaring og nye bekjentskap!
Image
Image

SOM FRIVILLIG: HVA FORVENTES DET AV MEG?

Som frivillig på festivalen vil du fungere som en ambassadør for Kystfestivalen, derfor er det enkelte forventninger som stilles til deg. Som frivillig forventes det at du følger fastsatt vaktplan og møter presist til arbeidsøkten. I tillegg til dette krever vi at du er rusfri på jobb og at du er hjelpsom og imøtekommende ovenfor publikum, andre frivillige og administrasjonen.

Gjør deg kjent med frivilligkontrakten vår, der presiserer vi pliktene og godene som frivillig på Kalvåg Kystfestival. Denne signeres i frivilligregistreringen.

HVA KAN JEG JOBBE MED PÅ KALVÅG KYSTFESTIVAL?

For å få festivalen på beina trenger vi hjelp til både stort og smått; Alt fra kaffekoking og søppelplukking til rigging og kjøring. Nedenfor finner du en kort beskrivelse av hver arbeidsgruppe. Har du en spesiell kompetanse eller et ønske om å jobbe med noe som ikke er beskrevet under? Send inn en søknad og skriv litt om deg selv og din erfaring.

ARTISTVERT

Som artistvert skal du tilrettelegge for at artistene får en fin opplevelse under Kalvåg Kystfestival, og du må være tilgjengelig for artistene om det skulle dukke opp noen behov. Arbeidsoppgavene vil være alt fra innkjøp og matlaging til vask av oppholdsrom og rydding. Det er mange spesifikasjoner ved denne jobben, og referanser og relevant arbeidserfaring kreves.

KAOSPILOT

Trives du i omgivelser preget av varierte oppgaver og utfordringer? Da bør du søke deg inn som kaospilot på Kystfestivalen! Arbeidsoppgavene kan variere og du vil se mange - om ikke alle - de ulike sidene av festivalen. Du kan få oppgaver som å hjelpe til backstage, hente og bringe eller å servere festivalpublikumet.

VERTSKAP

Som vertskap vil du fungere som en trivselsvakt under festivalen. Du vil sammen med profesjonelle vakter sørge for at alle besøkende har en trygg og sikker opplevelse. Du vil arbeide med blant annet båndsjekk i innslipp og du skal gå streifrunder på og rundt festivalområdet.

RUNNER

Runnerne må ha førerkort og være glade i å kjøre - for artister og utstyr må fraktes til og fra festivalområdet både i forkant, under og i etterkant av festivalen. Arbeidsdagen vil være variert, og du vil tilbringe store deler av dagen bak rattet.

BÅNDPÅSETT & BILLETT

Det er viktig at du alltid har et smil på lur, da du vil være noe av det første publikummet møter ved festivalen. Du scanner våre gjesters billetter og bytter billett til festivalbånd. Her må man å ha tunga rett i munnen og kunne lese korrekt billettinformasjon.

OPPRIGG/NEDRIGG OMRÅDE/SCENE

Om du vil hjelpe til med å få området på plass før festival eller å få alt utstyret ned etter festivalen, så er dette et område for deg. Opprigg og nedrigg av området innebærer bæring og montering/demontering av utstyr og benker, snekring, montering/demontering av telt, barer, gjerder, i tillegg legge om strøm/vann. Dette kan være passende for deg som har et handy-gen i deg og kompetanse eller erfaring fra ulike håndverksyrker.

MILJØ

Er du en person som liker at området ser ryddig og pent ut? Da kan dette være teamet for deg. Plukking av søppel, panteflasker, rengjøring av toalett, påfyll av toalettpapir og håndsprit. Dette passer for mennesker som vil være på området til enhver tid. Her er både voksne og unge velkommen, men om du er under 16 år må du ha med deg en voksen for å oppholde deg på området på kveldstid.

SOLSKINNSSPATRULJE

Er du positiv, glad og omsorgsfull? Da er dette jobben for deg! Det viktigste du gjør i denne jobben er å sørge for at våre frivillige har det fint. Arbeidsoppgavene er å dele ut kaffe, vann, sjokolade, frukt, klemmer og motiverende ord til våre frivillige. I tillegg vil du kunne hjelpe til under matservering i frivilligteltet.

HVORDAN MELDER JEG MEG SOM FRIVILLIG?

Meld deg som frivillig ved å sende en mail til post@kystfestival.no.
© Copyright 2018 Kalvåg Kystfestival. All Rights Reserved.

Search